Dakwerken Van Hul

HELLENDE DAKEN BIJ DAKWERKEN VAN HUL

Hellende daken, traditioneel maar tegelijk modern

Hoewel u tegenwoordig het aantal platte daken sterk ziet toenemen, is het hellend dak altijd onverminderd populair gebleven. Een hellend dak mag dan wel duurder zijn en wat plaatsverlies met zich meebrengen; voor heel wat mensen weegt dit niet op tegen de charme en andere voordelen van dit type dak.

hellend dak, Dakwerken Van Hul

Voordelen van een plat dak

Hellende daken zijn wat meer traditioneel: vroeger werd dit type dak haast overal toegepast. Zo'n dak heeft dan ook een authentieke en tevens charmante uitstraling. Naast de look is ook de opbouw van het dak interessant. De keuze aan materialen is namelijk erg uitgebreid. Beschikte u over een plat dak, maar heeft u uw woning uitgebreid? Ook dan kunt u kiezen voor een hellend dak.

Welke voordelen vindt u het meest interessant?

Alle soorten bedekkingen zijn mogelijk: traditionele dakpannen, tegelpannen, natuurlei, kunstlei, et cetera

Mogelijkheid om licht in huis te brengen door veluxramen in te bouwen

Een mooie dakgoot geeft uw dak (en woning) nog meer uitstraling

 
Dakwerken Van Hul

Bepaal het type hellend dak volgens uw wensen en budget

Zaakvoerder Cassidy van Hul heeft reeds jarenlange ervaring in het leggen van hellende daken en doet dit steeds met de beste materialen, volgens de regels van de kunst. Voor vragen met betrekking tot uw project of voor het bespreken van uw wensen bent u steeds welkom. Het team van Dakwerken Van Hul staat steeds tot uw beschikking bij vragen en voor advies.

Dakwerken Van Hul

TWIJFELT U NOG TUSSEN EEN PLAT OF HELLEND DAK? WIJ VAN DAKWERKEN VAN HUL IN BORNEM ADVISEREN U GRAAG. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.