Dakwerken Van Hul

GEVEL- EN ISOLATIEWERKEN BIJ VAN HUL

Isolatie, zodat er geen energie verloren gaat

Tegenwoordig kunt u er niet omheen: uw woning moet voldoen aan strenge isolatie-eisen. Zo ook uw dak. Op die manier wordt energie om uw woning zowel te verwarmen als te koelen zo optimaal mogelijk benut, met zo weinig mogelijk verlies. Doordat u bovendien niet onnodig veel energie moet gebruiken om te verwarmen of te koelen, zult u heel wat kunnen besparen op energiekosten. Mooi meegenomen als u weet dat de energieprijzen alsmaar toenemen en dat zal in de toekomst niet snel gaan veranderen.

Wat betreft isolatiematerialen heeft u verschillende mogelijkheden. De klassieker onder het isolatiemateriaal is Rockwool (ook wel Rotswol), maar ook PUR en in mindere mate PIR worden tegenwoordig gretig toegepast. Zijn uw kamers reeds afgewerkt? Geen probleem, dan is dakisolatie (Sarking) een optie.

isolatiewerken

Uw gevel als visitekaartje

Bent u toe aan renovatie van uw gevel of bent u van plan te bouwen? Dan is het goed om weten dat uw gevel als het ware het visitekaartje van uw woning is. Het is datgene wat onmiddellijk opvalt wanneer u de woning voorbijgaat of binnenkomt. Wat betreft de keuzemogelijkheden is er veel mogelijk om uw gevel te bekleden. Denk maar aan lei, sidings, maar ook een strak materiaal als zink behoort tot de mogelijkheden.

gevelisolatie

Isolatie- en gevelwerken op maat

Heeft u besloten om werken uit te voeren met betrekking tot uw gevel en/of isolatie? Dan bent u bij Van Hul aan het juiste adres. Naast algemene dakwerken bieden wij ook isolatie en gevelwerken op maat. Is de situatie wat complexer? Geen probleem, dankzij onze ervaring verhelpen we problemen via een gepaste oplossing.

 
Dakwerken Van Hul

WENST U GRAAG ADVIES OVER ISOLATIE- OF GEVELWERKEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP EN WE HELPEN U GRAAG VERDER.