Grootheide 30 - 2880 Bornem
Tel.: 03 500 03 89
Contacteer ons!
contact
Zadeldak, schilddak of piramidedak?

Voor hellende daken, van daktimmerwerken tot dakbedekking zit u goed bij ons!

Is een hellend dak iets voor u? Het voordeel van dit type dak is dat het bij elke bouwstijl past, klassiek maar ook modern. De soorten hellende daken zijn dan ook legio: een zadeldak, een lessenaarsdak, een schilddak... Voor elk type woning de gepaste stijl!

Dakwerken van Hul uit Bornem geeft u graag het nodige advies wanneer u aan de dakwerken wilt beginnen. Pannen, leien of sandwichpanelen? Samen zoeken we uit welke dakbekleding het beste binnen uw behoeften en budget past. Niet alleen de dabedekking, maar ook de daktimmerwerken kunnen wij voor onze rekening nemen, net als isoleren langs binnen of een sarkingdak, met de isolatie langs buiten, realiseren. 

Dakwerken voor nieuwbouw of renovatie

Kortom: uw dak van A tot Z vernieuwen of construeren of slechts bepaalde onderdelen onder handen nemen, het kan allemaal. U kan ons inschakelen tijdens renovatieprojecten in de ruime regio rond Bornem, maar ook voor dakwerken aan uw nieuwbouw.

10 jaar garantie op dakwerk

Wie dakwerken laat uitvoeren, geniet van 10 jaar garantie. Doet er zich een mankement voor zoals een lek? Dan kan u bij ons terecht voor een snelle oplossing!

Bel ons gerust op voor meer informatie. Wij staan steeds tot uw dienst!

Clikc+