Grootheide 30 - 2880 Bornem
Tel.: 03 500 03 89
Contacteer ons!
contact
Koper- of zinkwerken, Dakwerken van Hul weet er raad mee

Contacteer ons gerust wanneer u een dakgoot wil laten plaatsen

Ook voor uw woning bestaat er de geknipte dakgoot. Voor advies en plaatsing kan u in en rond Bornem (regio Waasland, Beveren, Sint-Niklaas...) beroep doen op het vakmanschap van Dakwerken van Hul. Wij plaatsen dakgoten, kilgoten, hanggoten, bakgoten, zakgoten en mastgoten in koper en zink en werken deze af zoals u het wenst.

Nieuwe dakgoten of dakgootrenovatie?

Een dakgoot repareren, vervangen of een nieuwe dakgoot plaatsen? In Bornem en omstreken zit u altijd goed bij ons dakwerkersbedrijf. Zaakvoerder Cassidy van Hul staat zelf op de werkvloer en zorgt er als zelfwerkend patroon voor dat uw dakgootwerken tot in de details correct worden uitgevoerd. Eerlijk advies, heldere communicatie en correcte afspraken zijn enkele van onze grootste troeven. Daarbovenop zijn we ook flexibel: wenst u 's avonds of tijdens het weekend een afspraak? Geen probleem!

Regenwaterafvoer met garantie

Op al onze afvoerbuizen krijgt u 10 jaar garantie. Doet er zich dus toch een mankement voor? Dan kunt u ons steeds inschakelen en hoeft u dus niet op zoek naar een andere dakwerker.

Aarzel niet, maar contacteer ons vandaag nog voor meer informatie! Wij staan steeds tot uw dienst.

Clikc+